International Leasing emite obligatiuni de 4,8 milioane lei

de     Averea
Miercuri, 7 decembrie 2005, 0:00


Compania International Leasing, prima companie independenta cu capital integral romanesc dintre societatile de leasing din Romania, a lansat cea de-a treia emisiune de obligatiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pentru a atrage finantari de 4,8 milioane lei noi (peste 1,3 milioane euro), exclusiv pentru incheierea unor contracte de leasing operational.

Emisiunea se va derula in perioada 12-23 decembrie 2005. Obligatiunile emise de companie sunt nominative, neconvertibile, in forma dematerializata si vor fi evidentiate prin subscriere in cont. Valoarea nominala a unei obligatiuni International Leasing este de 100 lei noi, pretul de vanzare fiind tot de 100 lei noi.

Imprumutul lansat de International Leasing la BVB este pe patru ani, cu o rata a dobanzii variabila, calculata semestrial (dupa formula BUBOR 6M plus 2,25%). Banii vor fi rambursati in patru transe anuale egale, emisiunea fiind asigurata de BCR Asigurari.

Distribuitorii obligatiunilor sunt casa de brokeraj (SSIF) Intercapital Invest, in calitate de manager al sindicatului de intermediere, Banca Comerciala Romana - Grupul de Distributie si, SSIF BCR Securities SA, co-manager. Prospectul pentru emisiunea „C 2005" a fost aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) in 29 noiembrie 2005.

„Este cea de-a treia emisiune de obligatiuni pe care o conducem pentru compania International Leasing, dupa primele doua, din anii 2000 si 2002, care s-au incheiat cu succes, prin atragerea finantarilor de pe piata de capital, prin BVB", ne-a declarat, ieri, Razvan Pasol (foto), presedintele SSIF Intercapital Invest.

Pasol a precizat pentru „Averea" ca dosarul emisiunii a fost prezentat spre aprobarea CNVM-ului in luna octombrie 2005.

Articol integral Averea


54 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri