Veteranul cinematografiei romanesti a preferat intotdeauna sa-si tina viata personala departe de ochii presei. Ca un adevarat gentleman, s-a ferit sa dea prea multe amanunte despre amorurile traite de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a recunoscut recent ca are o relatie serioasa cu o domnisoara in varsta de 28 de ani, tanara care figureaza drept producator pe genericul filmului 15.

O adevarata performanta, daca ne gandim ca Sergiu Nicolaescu numara nici mai mult nici mai putin de 75 de primaveri.

DOUA MARIAJE ESUATE

Comisarul Moldovan parea ca s-a resemnat la gandul ca munca pe platourile de filmare i-a furat sansa de a-si intemeia o familie. De prima sotie a divortat la doar trei luni dupa ce si-au jurat iubire vesnica. Al doilea mariaj, cu o colega de breasla, a durat zece ani. "Pentru mine n-a existat altceva in viata decat filmul.

Am reusit in film, n-am reusit in viata personala", declara Nicolaescu in urma cu trei ani.

MARELE REGRET

Intre timp, lucrurile, s-au schimbat. Pesemne, comisarul a decis ca a venit timpul sa schimbe prioritatile. Diferenta de varsta de 47 de ani dintre proaspetii casatoriti este un adevarat tonic pentru regizor, care a marturisit ca are nevoie de tinerete in jurul lui si ca acesta este motivul care l-ar impiedica sa fie cu o femeie de varsta sa.

Intr-un alt interviu, acordat ziarului nostru, Sergiu Nicolaescu ne impartasea marele sau regret legat de viata personala: "Mi-ar fi placut sa am cinci-sase copii, ma rog... n-am avut... Am o mare admiratie fata de familiile care au facut si au crescut copii." Contactat telefonic, regizorul nu a negat ca s-a insurat, insa a preferat sa nu comenteze subiectul.

Iubirea nu are varsta, spune o vorba din popor. In cazul actorului Ion Dichiseanu , casatorit cu interpreta Simona Florescu, zicala este confirmata. Diferenta de varsta de peste 30 de ani nu i-a impiedicat sa aiba o casnicie fericita binecuvantata cu un copil, o fata care vrea acum, la 17 ani, sa calce pe urmele tatalui ei si sa se faca actrita.

Si actorul Adrian Pintea (51 de ani) este insurat cu Lavinia Tatomir (25 de ani).