Cele mai frumoase femei ale lumii se vor lupta, maine seara, pentru titlul Miss World 2005. Cea de-a 55-a editie a evenimentului, la care concureaza 115 tinere din intreaga lume, se desfasoara pentru al treilea an consecutiv in Sanya, un paradis exotic supranumit „Hawaii al Chinei". In acest an, Romania este reprezentata in concurs de Raluca Voina, o studenta in varsta de 20 de ani.

Peru preda stafeta

Concursul va avea doua etape, in urma carora va fi desemnata Miss World 2005. Prima etapa consta intr-o selectie a celor mai frumoase femei din sase zone ale lumii, Europa de Nord, Europa de Sud, Asia, Africa, America si Caraibe, cate doua din fiecare zona.

Numarul total al finalistelor va fi de 15: celor 12 reprezentante ale celor sase zone ale globului li se vor alatura inca trei concurente, castigatoare ale unor sectiuni speciale: costum de baie, aptitudini si implicare sociala. Juriul va avea o misiune grea si in acest an, pentru ca, dintre cele 15 finaliste, trebuie alese cele mai frumoase femei.

Dintre ele, doar una va fi incoronata regina frumusetii mondiale. Juriul va fi format din noua foste castigatoare ale titlului Miss World, dintre care una din India. Anul trecut, Romania nu a avut reprezentanta in finala, iar titlul a fost castigat de concurenta din Peru.

Frumuseti pe sticla

Cele mai frumoase femei din lume pot fi admirate in aceasta noapte, de la ora 24.00, la Pro TV, unde se difuzeaza prima etapa a concursului Miss World 2005, in cadrul careia vor fi alese reprezentantele frumusetii din cele sase zone ale lumii.

Finala concursului, care va fi urmarita de doua miliarde de telespectatori in intreaga lume, va putea fi difuzata la Pro TV, duminica, de la ora 20.15.

Articol integral in EVZ