La o zi dupa ce Adrian Mutu a anuntat ca vrea sa cumpere pachetul majoritar de actiuni de la FC Arges, 51%, actualii actionari spun ca nu mai este de vanzare! Actionarii de la FC Arges nu sunt de acord ca fotbalistul lui Juventus sa preia pachetul majoritar al clubului

Daca Gigi Becali ori Gigi Netoiu s-au aratat dispusi sa renunte la oferta de a prelua 51 la suta din actiunile clubului FC Arges in favoarea lui Mutu - care a anuntat vineri ca intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar cu 1,5 milioane de euro - 'Briliantul' are de ieri, in mod oficial, adversari extrem de incomozi: regele international al tiganilor, Ilie Stanescu si actualii actionari, care nu vor sa-i cedeze nimic fotbalistului.

Cunoscut ca Regele Tortica din Costesti, Ilie Stanescu s-a aratat extrem de interesat de cumpararea intregului club 'alb-violet', pentru care, sustin unele surse, ar fi hotarat sa scoata din buzunare nu mai putin de 5 milioane de euro!

Insa, actionarii de la FC Arges sustin ca pachetul majoritar al clubului nu mai e de vanzare, insa sunt dispusi sa poarte o discutie cu Mutu.

'Momentan, noi am hotarat ca pachetul majoritar nu mai e de vanzare. Actionarii principali au decis sa-si dubleze capitalul, asa ca echipa sta bine din punct de vedere financiar. Daca Adi vrea sa investeasca, il asteptam la discutii', a declarat Cornel Penescu, patronul firmei PIC, care detine 17% din actiunile de la FC Arges.

Povestea se va lamuri luni, in sedinta extraordinara a Consiliului de Administratie al gruparii din Trivale, insa sunt mici sanse ca atacantul lui Juvenus sa puna mana pe club, in conditiile in care principalii actuali actionari la FC Arges au anuntat, tot ieri, ca nu sunt de acord cu nici o concesie facuta torinezului.

'Noi am bagat bani multi pana acum. Cum sa-i dam clubul lui Mutu? Ar fi nedrept pentru noi', s-a exprimat unul din cei 8 finantatori importanti ai pitestenilor, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.