Fostii componenti ai trupei O-Zone au inceput sa-si faca unul altuia concurenta. Dan Balan , Radu Sarbu (stanga) si Arsenie Todiras au pus trecutul de-o parte si au inceput sa lucreze serios la viitor. Fiecare separat, evident.

Si, ca sa nu existe "ciocniri" neplacute, baietii par sa-si fi si impartit lumea: Arsenie se concentreaza pe Europa si Japonia, Radu vizeaza Rusia si Republica Moldova, iar Dan si-a fixat ca tinta SUA.

Toti trei sunt foarte discreti in privinta activitatii lor. Arsenie mai are doar doua piese de terminat la albumul pe care-l va lansa simultan in toata Europa, in ianuarie sau februarie 2006. Intreg albumul este cantat in limba engleza.

Pentru a se concentra foarte bine asupra lucrului la studioul lui Bogdan Popoiag, el s-a mutat din Republica Moldova direct in centrul Bucurestiului, unde si-a achizitionat un apartament duplex. Pentru Arsenie surpriza a venit din Japonia, pentru ca niponii i-au cerut videoclipul de la "Love Me, Love Me", declarandu-se indragostiti de ritmurile rusesti ale piesei.

Pentru Radu Sarbu, lucrurile stau aproape la fel. El trudeste singur la albumul sau cantat in romana si engleza, din care a terminat deja cinci piese. Radu si-a stabilit tot luna ianuarie pentru lansare si are semnat deja un contract cu compania Time Records din Italia pentru licenta in Europa Occidentala.

Articol integral in Libertatea