"Segmentul asigurarilor de viata domina portofoliul EUROBROKERS Group, la Reprezentanta BRASOV, clasa de asigurari amintita detinand 60% din portofoliu. Intermedierea programelor de asigurari de viata a devenit atat pentru mine, cat si pentru echipa pe care o conduc o pasiune.

Este important, pentru cei care cumpara aceste produse, sa stie ca isi asigura nu doar propria viata, ci si pe cea a familiei", subliniaza Lucian DINU, Directorul Reprezentantei.

Rezultatele obtinute de echipa coordonata de Lucian DINU plaseaza Reprezentanta Brasov pe locul 3 din cele 11 sucursale ale EUROBROKERS din tara. Produsul vedeta, cel mai apreciat de catre asigurati, este "Life Plus".

"Este important pentru noi sa dezvoltam colaborarea cu primele 15 companii de asigurare din piata romaneasca. Un alt obiectiv il constituie pregatirea permanenta a colaboratorilor, cursurile speciale pentru manageri vor avea lectori din cadrul echipei si, de asemenea, dorim sa permanentizam intalnirea din Slovenia", concluzioneaza Lucian DINU.

vlad.panciu@mxp.ro