Nu exista masini care sa fie extrem de performante la drum deschis si in acelasi timp, sa se comporte mizerabil in oras. Daca sofati mult in oras, cel mai bun targ este o masina care poate fi parcata usor, placuta la condus si care sa nu necesita imprumuturi la banca pentru a plati combustibilul. In cele ce urmeaza va prezentam zece masini perfecte pentru sofatul in oras.

1)Honda Insight

Honda Insight este o masina senzationala care nu uita niciodata sa ne surprinda. Chiar si prin cel mai infiorator trafic, Honda Insight se comporta perfect. Daca intentionati sa mergeti intr-o scurta vacanta in week-end, aceasta masina va poate oferi de doua ori mai mult, iar daca mergeti la munca, singuri, ca marea majoritate a soferilor, nu aveti nevoie decat de varianta cu doua locuri.

2)Toyota Echo

Va ganditi sa va faceti o cariera? Iata masina pe care trebuie sa o vedeti neaparat. Echo nu este scumpa si nici incitanta, insa reprezinta o investitie pe termen lung. Este simpla, durabila si mai ales de incredere.

3)Scion xA si Xb

Scion apare in toate topurile. Scion xA si Xb au fost constuite dupa modelul Toyota Echo oferind aceeasi durabilitate si economie de carburant. Scion xA se remarca prin liniile cu aspect fluid in comparatie cu xB care este putin mai spatioasa . Multe bagaje care in mod normal nu incap intr-un vehicul mini isi gasesc lucul in xB.

4)Hyundai Accent

Hyundai Accent poate face fata cu brio celor mai aspre intemperii. Aceasta masina este mica, iute, destul de puternica pentru a accelera cu decenta un sistem automat si surprinzator de placuta la condus. Hyudai Accent nu este ochioasa si cel mai important: nu necesita cheltuieli de intretinere.

5) Honda CR-V

Honda CR-V este construita pe platforma Honda Civic si se comporta ca atare. Este iute, usoara si eficienta din punct de vedere al consumului. Tractiunea fata sau integrala este aleasa perfect pentru vreme proasta. Honda CR-V este un SUV perfect pentru oras.

6) Toyota Prius

Opririle permanente la stop pot defecta o masina. Acest lucru nu se intampla la Prius. Abilitatea acesteia de a merge pe baterie la viteze mici o ajuta sa consume extraordinar de putin carburant. Prius se parcheaza usor si este destul de incapatoare pentru a lua la masa patru prieteni.

7) Volkswagen Golf

Daca ati calatorit in Europa, l-ati vazut trecand pe strazi. Volkswagen Golf a fost un best seller multi ani; varianta hatchback este dotata cu spatiu pentru pasagerii si bagaje. Daca optati pentru varianta diesel va puteti bucura de un consum incredibil de mic de carburant.

8) Jeep Wrangler

Desi este recunoscut ca fiind o masina off-road, Wrangler se comporta exccelent in jungla urbana. Raza de intoarcere destul de scurta si forma patrata a masinii o ajuta pentru a parca cu usurinta. Jeep este dotat cu o trapa care se poate deschide pentru a te bucura de aerul proaspat.

9) Mazda Miata

Miata este mica , chic si plina de viata. Se strecoara in trafic prin locuri prin care numai motocicletele ar indrazni.

10) Lexus LS430

De ce sa treceti prin stresul de zi cu zi din oras cand va puteti detasa in totalitate de acesta? LS430 este dotat cu piele si mahon si va ajuta sa va relaxati intr-o oaza de confort. Odata intrat in aceasta masina, dupa ce pornit cd-ul cu muzica clasica durerea de cap pe care o provoaca stresul din trafic, dispare.

Lexus LS430 este destul de scump dar daca vi-l puteti permite, benificiati de tot comfortul de care aveti nevoie pentru a nu simti diferenta intre propriul camin si o masina.