Editura Nemira, impreuna cu revista Tabu si clubul Gossip, lanseaza duminica, 18 decembrie, la ora 18.30 seria Gossip.

Seria GOSSIP de Cecily von Ziegesar, din care au aparut primele 3 volume: Gossip girl, Stiti ca ma iubiti, Vreau totul, tradusa in premiera la Editura Nemira, te invata cum sa supravietuiesti gastilor, barfelor, iubitilor si altor realitati ale adolescentei.

Presarate cu intrigi captivante si mult umor, cartile contin toate ingredientele necesare pentru a-i oferi cititorului experienta unei lecturi delicios de rautacioase.

Seria, supranumita si Sex and the city pentru adolescenti se inscrie pe aceeasi linie cu show-urile de televiziune si cu filmele Cruel intentions, Clueless si The real world.

Actiunea se desfasoara la o scoala privata din New York la care invata numai copii de bani-gata care, in timpul liber, isi exerseaza capacitatile de a tricota intrigi cu andrele otravite, de a tese planuri de atac, strategii in care sunt vizati pe rand iubitul, prietenele sustinatoare etc.

Intrigile, jocurile si neintelegerile se desfasoara sub supravegherea atenta a personajului anonim Gossip Girl care-i barfeste pe toti online, folosind doar initiale pentru a-si proteja subiectii. Iar cititorii, reprezentati chiar de aceste personaje, vor fi din ce in ce mai atrasi de farmecul dezvaluirilor.

Traducere din limba engleza de Alexandra Popescu si Marina Radu.

Lansarea va avea loc la clubul Gossip, Str. Lanariei, nr.90 si va fi urmata de un gossip party.

Participa la eveniment Catinca Roman (Redactor-Sef, revista Tabu), Albertina Ionescu, Gina Pistol.