BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, lanseaza o noua versiune pentru BitDefender Enterprise Client Professional Plus, solutia de securitate pentru statii de lucru dedicata corporatiilor. Pe langa antivirus, antispam si firewall, clientii beneficiaza in noul pachet de protectie antispyware.

BitDefender Client Professional Plus este realizat special pentru protejarea retelelor complexe si contine produsele BitDefender Professional Plus, pentru protejarea statiilor de lucru si BitDefender Enterprise Manager, instrument care ofera management centralizat.

In noua versiune a solutiei, procesul de scanare este mai rapid si mai eficient, dar cea mai importanta caracteristica adaugata este protectia antispyware. "Aceasta vine ca o reactie normala la evolutia amenintarilor informatice pe de o parte, iar pe de alta parte este un raspuns la cerintele clientilor nostri.

In contextul actual, confidentialitatea informatiilor are o importanta majora pentru o companie, mai ales atunci cand angajatii au acces la Internet si implicit sunt vizati de aplicatii spyware" declara Adrian Petrisor, BitDefender Product Marketing Manager.