Violentele din scolile din judetul Neamt au continuat, luni, cand un elev a fost batut in scoala de tatal unui coleg al acestuia, iar o eleva de liceu a reclamat ca a fost agresata de mai multe colege. Totodata, a fost prins un elev care furase 24 de monitoare din incinta liceului Gheorghe Cartianu, din Piatra Neamt.

Evenimentele petrecute in ultimele zile in cateva unitati de invatamant din Neamt au fost prezentate, luni, intr-o conferinta de presa la care au participat inspectorul scolar general al judetului Neamt, profesor Dorina Drexler, si seful Politiei Piatra Neamt, comisar sef Costel Simion.

Potrivit sefului politistilor din Piatra Neamt, luni dimineata, la Scoala 3 din Piatra Neamt, Sorinel Simin, tatal unui elev din clasa a VII-a a intrat, in timpul unei pauze, in incinta scolii, a mers intr-o clasa si l-a batut pe un elev din clasa a VIII-a.

Totul a pornit de la o bataie cu zapada, la care cei doi copii luasera parte in 2 decembrie si in timpul careia cel mai mic dintre ei ar fi fost lovit de catre elevul de clasa a VIII-a cu un bulgare in cap.

Cititi articolul integral in Gandul