Sesizare catre primaria Bucuresti - PMB.

Postata de: Nicolae Dan

La data: 12 Decembrie 2005

Tip sesizare: Negativa

Cod: 467

Buna Dimineata D-nule Primar

In data de 30.11.2005 v-am semnalat ambuscada pe care ati produs-o in intersectia Razoare, prin amenajarea unui sens giratoriu !!!

Revin cu rugamintea de a identifica alte solutii de fluidizare a circulatiei in zona respectiva. De cand ati luat aceasta decizie imi aduceti prejudicii familiei in termeni de si .

Dpdv Timp: in fiecare zi pierd in plus aproape 1 ora cu iesirea si intrarea in cartierul in care locuiesc (Drumul Taberii)

Dpdv Buget: timpul pe care il pierd se transforma in costuri suplimentare pentru benzina pe care o folosesc mergand bara la bara si pentru intretinerea masinii cu care merg.

In pozitia de Dvs. de Primar ma asteptam sa fiti mai receptiv la nevoile cetatenilor. Cu regret observ ca doriti sa ne demonstrati contrariul !!

La ce ati produs in termeni de circulatie in Drumul Taberii, sunt convins ca sunt multe astfel de sesizari iar solicitarea mea nu este una izolata ! Pe dvs va intereseaza reactiile concetatenilor ? sau este nevoie de o actiune < soc > ca sa va atragem atentia ?

Oare, merita sa mai astept un semn de la Dvs. sau instiutia pe care o reprezentati ??

Va invit sa va mutati o saptamana in Drumul Taberii, si incercati sa va respectati programul de start al zilei: la ora 8:00 va lasati copii la scoala si la gradinita (undeva in centrul Bucurestiului ) si apoi dvs ajungeti la birou pana la maxim 8:30. Astept sa-mi confirmati la ce ora plecati de acasa si la ce ora ajungeti acasa.

Va doresc o zi mai placuta decat mi-ati oferit dvs in ultimele 2 saptamani !!

Cu stima

Nicolae Dan

un simplu cetatean din Drumul Taberii

PS . Va promit si un filmulet si poze. Poate asa sunteti mai receptiv

Aceasta sesizare nu a primit inca un raspuns oficial!

Imagini ale sesizarii:

Aceasta sesizare nu are nici o imagine introdusa!

Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Decembrie 2005, Cristian Tudor

Subscriu la colegul meu de suferinta. Doamne Da sa va dea cineva in judecata pentru \"stresul\" luat cu acest sens giratoriu! Aveti mare grija sa nu se intample o actiune soc de desfintare a acestui sens giratoriu ca sa vedeti apoi ce imagine frumoasa veti avea cand si-au batut joc locuitorii de deciziile voastre. Cristian

12 Decembrie 2005, cristian Tudor

Subscriu cu tarie la colegul meu de suferinta cu privire la intersectia Razoare. Va atrag atentie ca am auzit de la mai multi taximetristi ca impreuna cu alti \"oameni de bine\" vor sa se intalnesca si sa darame sensul giratoriu asa ca faceti ceva pana cand n-o sa va faceti de ras la toata mass media cand o vedea asa ceva.

De ce nu ati facut un sens giratoriu mai larg (gen p-ta Unirii) care sa ocoleasca toata insula de iarba care zace la Razoare degeaba. Ati facut acest sens ca punct final la continuarea Pasajului Basara astfel ca a trebuit sa va cheltuiti banii primiti din nu stiu ce fonduri fara insa a face cu putina \"imaginatie\".

Sper sa se gaseasca cineva sa va dea institutia in judecata pentru stresul creat zilnic dimineata si seara. Cristian

12 Decembrie 2005, Radu Iordanescu

Cu ce bani grei trebuie sa se fi finantat acest dezastruos proiect de sens giratoriu de la Razoare si care ne-a inveninat viata! Nu vad picior de agent de circulatie dimineata in zona mai sus mentionata(fug si ei cat pot)!Instalati camere de luat vederi in zona sa vedeti ce...minune ati creat!!!

12 Decembrie 2005, dorin tabacaru

salut toti locuitorii din cartierul drumul taberii care isi aduc aminte de primarie dimineata intre orele 8 si 9; ce s-a incercat la razoare este o greseala imensa si asta deoarece sensul giratoriu conform unui principiu simplu se utilizeaza acolo unde este o intersectie de 2-3 strazi care genereaza cam acelasi tip de trafic (si nu 5 cum este la razoare, in conditiile in care traficul are

aceeasi sursa dr taberei si aceeasi destinatie centru); Eu personal am scris si un mail la primarie cam acum 1 an in care solicitam crearea unui pasaj la razoare, solutie care dupa parerea mea ar fi fost mult mai eficienta; Nu sunt un contestatar al solutiei cu sens giratoriu (de exemplu in pipera este solutia ideala).

stiu ca cei de la primarie probabil sunt f ocupati ptr ca la mailul pe care l-am trimis acum un an am primit confirmare ca \"\"a fost sters....\"\", multumesc mult domnilor primari ca va intereseaza problemele noastre. un doritor de exil din drumul taberii..

13 Decembrie 2005, Mihae

Domnule primar, Vecinii nostri din Drumul Taberei sunt blanzi ...

Avand in vedere cat ne-ati pus nervii la incercare in ultimele doua saptamani si ce trebuie sa induram datorita ideii pe care ati avut-o cu acel sens giratoriu, deja ar trebui sa intelegeti ca stam cu totii pe un butoi cu pulbere, care in curand va exploda!! Poate veniti totusi cu o solutie inteligenta si faceti ordine in haosul pe care l-ati creat la Razoare, poate ne usurati si noua drumul

catre si de la serviciu. Ca sa nu va povestesc ca si copiii fac cu cel putin o jumatate de ora in plus datorita acestui sens giratoriu montat acolo ca sa incurce, nu ca sa rezolve aglomeratia care deja exista!!

13 Decembrie 2005, Nasty

Eu unul as propune o solutie mai radicala!...Daca domnii de la primarie si administratie drumuri nu sunt receptivi la parerile cetatenilor ar fi bine macar daca am incendia un pic acel sens giratoriu de rahat care prin creearea lui au reusit sa bocheze circulatia in doua cartiere atat Dr Taberei cat si in Militari.

De aceea subscriu si eu la actiunea taximetristilor si poate imi dati si mie de stire cand o sa aiba loc actiunea de revolta. Prea au ajuns astia sa se faca mereu in capul nostru fara sa zicem nimic si mai ales sa facem nimic.

13 Decembrie 2005, Bogdan Maxim

Subscriu si eu la parerea colegilor de suferinta. Dupa ce ca si-asa toate iesirile din Drumul Taberei sunt suprasolicitate, s-a mai gasit si aceasta \"inovatie\", sa mai adauge un pic de deliciu chinului zilnic. Cred ca solutia adevarata ar fi un pasaj, este posibil ca firma care se ocupa de acest sens giratoriu sa nu aiba capacitatea de a face un pasaj, deci spaga ar fi fara obiect.

DomnulePrimar.ro