Publicitatea pe care i-a adus-o relatia mult mediatizata cu Andreea Marin nu l-a ajutat pe Stefan Banica jr. sa-si mentina statutul de cel mai bine platit cantaret.

Concertele de Revelion sunt un barometru pentru cota de popularitate a artistului. Revista Star a facut un raport al tarifelor practicate de vedetele autohtone care stiu sa profite de generozitatea organizatorilor de evenimente. In topul pretentiilor financiare de peste 4.000 pentru un spectacol se mentin Loredana Groza, Stefan Banica jr. si trupe ca Holograf, Vama Veche si Zdop si Zdup.

BANICA FARA PRETENTII

Daca anul trecut Stefan Banica jr. cerea 10.000 de euro pentru un singur spectacol, revista Star sustine ca onorariul pentru recitalul de Revelion al artistului nu depaseste 6.000 de euro. Fie Banica jr. a scazut din pretentii, fie a ales sa stranga mai multi bani cantand in mai multe spectacole.

GOANA DUPA BANI

Multi artisti si trupe aleg sa faca naveta in noaptea Anului Nou. Andreea Banica de la Blondy a fost arvunita deja pentru cinci concerte, fiecare la pretul de 1.500 de euro. Pentru a casiga toti cei 7.500 de euro, blonda va fi nevoita sa faca drumuri intre Sinaia si Bucuresti. Pepe este si el la mare cautare.

Iubitul Oanei Zavoranu s-a vandut cu 2.000 de euro pentru un spectacol si a ales sa onoreze patru dintre oferte.

LA GRAMADA

Trupa de salsa Mandinga a acceptat sapte concerte, la 2.000 de euro bucata. Cei noua membri ai trupei spun ca dupa ce isi vor imparti banii profitul nu va fi impresionant, dar merita efortul. Cristina si Rares de la Impact au fost mai selectivi. Ei vor strange 5.000 de euro din doua spectacole la Suceava si Iasi. Aceasta este cea mai mare suma raportata la numarul membrilor trupei.

Cititi articolul integral in Ziarul