Mai multe posturi pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala

de     HotNews.ro
Vineri, 16 decembrie 2005, 0:00


Numarul maxim de posturi finantat pentru aparatul de lucru al ministrului delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii acquis-ului comunitar va fi suplimentat cu 29 posturi, potrivit unei Ordonante de urgenta adoptate in sedinta din 14 decembrie.

Aceste posturi vor fi finantate prin bugetul Cancelariei Primului-ministru.

Dintre acestea, 19 posturi vor fi pentru Departamentul pentru lupta antifrauda, iar 10 posturi pentru Departamentul de implementare programe si ajustare structurala.

Cele doua Departamente functioneaza in aparatul de lucru al ministrului delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii acquis-ului comunitar.

Departamentul pentru lupta antifrauda si Departamentul de implementare programe si ajustare structurala au atributii in urmarirea utilizarii fondurilor europene derulate prin programele PHARE, ISPA si SAPARD si constituie punctul de contact cu Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF).

Indeplinirea acestor atributii impune angajarea unui numar suplimentar de specialisti, avand pregatirea si competentele cerute de exigentele procesului de integrare.26 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version