"Din punct de vedere financiar, anul 2005 a insemnat o crestere substantiala pentru ASITRANS", a declarat Directorul General al companiei, Bogdan STAN.

Astfel, oficialii asiguratorului estimeaza pentru finele anului 2005 un volum de prime brute subscrise de peste 27 mil. RON, in conditiile obtinerii unui profit de 1 mil. RON.

"2005 a fost anul in care ne-am concentrat pe dezvoltarea si motivarea resurselor umane. Echipa de vanzare a crescut in mod considerabil, am organizat prima conferinta nationala ASITRANS - prilej extraordinar de team building si am infiintat un departament specializat de training pentru angajatii ASITRANS din cele 60 de filiale din tara", precizeaza Bogdan STAN.

"Anul 2005 a reprezentat inceputul unei campanii de imagine care sa comunice pietei faptul ca, dupa 11 ani de constructie solida si profitabila, ASITRANS trebuie sa-si faca cunoscute rezultatele", concluzioneaza oficialul ASITRANS.

In primele 9 luni ale anului curent, asiguratorul a subscris prime brute care au insumat 5,75 mil. EUR (20,8 mil. RON) si a inregistrat o crestere nominala in moneda europeana de aproape 27,5% comparativ cu perioada similara din 2004.

Asigurarile de tip Carte Verde detin ponderea cea mai importanta in portofoliul companiei, reprezentand 33,2% din subscrierile realizate in perioada analizata.

mihaela.circu@mxp.ro