Furnizorul de servicii medicale SOS Medical&Ambulance Emergency Services intentioneaza sa intre pe piata asigurarilor private de sanatate prin crearea unor parteneriate cu companiile de asigurari.

"In acest scop, se are in vedere crearea unor oferte speciale care sa vina in intampinarea cerintelor clientilor firmelor de asigurari. Se urmareste sublinierea si dezvoltarea serviciului de urgenta, care se bucura de recunoastere si apreciere din partea clientilor SOS Medical", precizeaza Nachum KROYTORO, Director de Marketing al companiei.

Oficialii SOS Medical adauga ca oferta pentru aceasta piata consta in "oferirea unor pachete special concepute pentru companiile de asigurari, care cuprind o mare varietate de servicii, cerute atat de catre romani, cat si de catre expati: vizite la domiciliu, help line medical, opinii pentru interventii chirurgicale, diagnosticare complexa (teste de laborator, imagistica, medicina nucleara),

spitalizare, transport medical de urgenta, control anual preventiv la domiciliu, evacuare aeriana, asistenta medicala la domiciliu, consultatii si investigatii de specialitate".

SOS Medical &Ambulance Emergency Services a luat fiinta in 1998. Este o companie privata, cu capital integral strain, care ofera o gama complexa de servicii medicale, de la asistenta de urgenta si ambulanta la asistenta medicala zilnica.

gianina.ungureanu@mxp.ro