Ai pus punctul pe Y ... chiar, ce mai cauti aici, cind in SUA poti cistiga asa usor milioane ?! Ce te retine ? Poate examenele de care trebuie sa treci pina ajungi la statutul ala, si care sint oleaca mai drastice decit cele din spatiul carpato-danubiano-pontic ? ...

Cit despre saracii doctori care-si dau sufletul facind vizite la domiciliu, eu am telefon la doctorita care trebuia sa-i faca vaccinul de patru luni copilului meu, pregatit sa platesc pretul. Nu a binevoit sa se deranjeze, mi-a explicat ca daca scoate vaccinul din frigider pina la mine acasa isi pierde calitatile ..right ...

si ca nu-i nici un pericol sa-mi aduc copilul la ea la cabinet ( probabil exceptind faptul ca ar putea intra in contact cu alti bolnavi, sau sa incaseze vre-un pojar, ca doar nu se stie ca-i epidemie, sau e, dar nu din cauza medicilor, ci a oamenilor, timpitii dracului ).... Asa ca mai scuteste-ma de ipocrizii ieftine. Putem s-o tinem asa, cu exemple pro si contra, la infinit.

Demonstrati mai intii ca meritati respectul oamenilor, si abia dupa aia sa aveti pretentia sa fiti ridicati pe piedestalul care vi-l considerati binemeritat.

nutz

HRR :: Master

Nutz, dragul meu, traim intr-o economie concurentiala, daca medicul tau de familie e un om care nu se implica poti sa iti cauti altul. Stai si te vaicaresti intr-un mod patetic cu toate ca ai posibilitatea sa mergi sa iti cauti un alt medic care sa se ocupe mult mai bine de nevoile tale.

Revenind la SUA examenele nu sunt dificile, nici intr-un caz mai dificile ca la noi, la ei se pune mai mult accentul pe interpretarea de diagnostic avand in vedere ca au tehnologii mult mai avansate.

Problema este alta, in SUA si UK medicina e studiata dupa modelul Anglo - Saxon facandu-se studiul pe module, complet diferit fata de tara noastra, tocmai de aceea diplomele nu sunt recunoscute reciproc. Sunt insa recunoscute in toata Europa diplomele UMF Cluj - Napoca. Imi place ca sunteti cu totii "savanti" insa nu aveti idee cu ce se mananca problema de fata.

Comenteaza pe forum

SoSlow

HRR :: Membru Senior