Andreea Marin a izbucnit in lacrimi la concertul iubitului ei, Stefan Banica jr., exact in momentul in care acesta a interpretat o piesa in care era acompaniat de vocea tatalui sau, Stefan Banica senior.

S-A TEMUT DE MICROFON

Chiar daca Andreea Marin a inregistrat duetul "Te iubesc, femeie (barbate)" alaturi de Stefan pentru noul album al acestuia, ea nu a urcat pe scena sa si cante alaturi de iubitul ei. Lucru pe care toata lumea il asepta cu sufletul la gura. Andreea nu a vrut sa interpreteze live, asa ca i-a dezamagit pe spectatori.

Zana Surprizelor a fost prezenta "trup si suflet" la concertul lui Banica de vineri seara la Sala Palatului. Andreea a urmarit show-ul din mijlocul salii. S-a asezat chiar in spatele pupitrului de sunet, pentru a se feri de blitzurile fotografilor. Ea a fredonat toate piesele iubitului ei, ale caror versuri le stia pe de rost.

Pe parcursul melodiilor lente s-a leganat pe ritmul lor, dar la cele mai ritmate nu s-a putut abtine. Asa ca s-a ridicat de pe scaun si s-a zbantuit in stilul cu care ne-a obisnuit la "Surprize, surprize!".

LACRIMI DE IUBIRE

Dansul energic al divei s-a potolit cand Banica jr. a interpretat piesa "Cum am ajuns sa te iubesc!" acompaniat de vocea tatalui sau a carui imagine era proiectata pe trei ecrane foarte mari montate in spatele scenei. Duetul a emotionat-o foarte mult pe Andreea si a inceput sa planga. La sfarsitul piesei, a aplaudat frenetic si si-a sters obrajii de lacrimi.

CANTEC SI TUTUN

Banica jr. a inclus in spectacol cateva duete de senzatie. El a cantat alaturi de Loredana Groza melodia "Noi cei de acum". Cei doi solisti au dansat pasional, din jocul de scena nelipsind nici gesturile tandre.

Articol integral in Ziarul