Postata de: Cosmin Popa

La data: 18 Decembrie 2005

Tip sesizare: Negativa

Cod: 1152

Domnule Primar,

Ceea ce vreau eu sa spun e posibil sa fie o sugestie si nu o sesizare, dar va rog sa intelegeti ca incerc sa fiu constructiv, si, desi pare SF, ar putea sa fie o solutie la o problema locala a zonei in care locuiesc.

Locuiesc in zona intersectiei dintre Mihai Bravu si Dudesti, in spatele scolii. Curtea de joaca pentru aceasta scoala aproape ca nu exista, chiar daca acum multi ani in urma era un parc frumos in care copiii se puteau juca. Locul e acum imprejmuit si nu e folosibil, nici pentru scoala, nici pentru altceva.

Sunt foarte multe masini in zona si deseori se isca certuri in miez de noapte din cauza locurilor de parcare care sunt total insuficiente.

Propunerea mea este sa se construiasca o parcare subterana in locul vechiului parc, iar deasupra sa fie terenuri de sport pentru cei care invata la scoala. Cred ca asa s-ar putea face un compromis pentru spatiul limitat de parcare pe care il avem in zona.

Sper ca este o idee buna si practica din toate punctele de vedere si pentru toate interesele si ca nu va exista nici un motiv tehnic pentru a nu se face. Cred ca se poate justifica un astfel de proiect din punct de vedere financiar, datorita zonei centrale in care se afla si decongestionarii traficului din zona, care va deveni din ce in ce mai stresant in urmatorii ani.

Cu respect,

Cosmin

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!