Postata de: Constantin Buia

La data: 19 Decembrie 2005

Tip sesizare: Negativa

Cod: 1186

Piata si bazarul sa fie deschise pana la ora 20,00.

Buna seara domnule Primar

Ref: Piata Amzei

Intai doresc sa va multumesc pentru ca ati citit sesizarea mea cu nr. 45837 din 11 dec. 2005 si astept raspunsul Dvs.

Acum va propun un exercitiu de imaginatie:

Sunteti proprietarul unei firme mici sau angajat la un patron serios. Activitatea zilnica o terminati (asa cum cred ca este normal pentru o firma serioasa - chiar daca este mica) pe la orele 19 - 21. Si sotia Dvs. indeplinese aceleasi conditii.

Cei de mai sus locuiesc si lucreaza in perimetrul Pietei Romana. In drum spre casa doriti sa cumparati ceva de mancare si ceva legume fructe. Ba chiar cateva nimicuri. Normal treci prin Piata Amzei unde gasesti tot ce iti doresti (ce scrie mai sus). Aici intervine surpriza (de cca 2 - 3 saptamani) piata se inchide la ora 18,00 !!! La fel si bazarul.

Din cele auzite in piata am inteles ca acest program a fost impus de primaria sectorului 1 dupa ce a preluat spatiile respective de la arab.

Ce faceti Dvs. in aceasta situatie? Sper ca nu-mi recomandati sa ma duc la piata numai duminica! (lucrez la o firma serioasa care nu-si permite sa piarda o zi de lucru - sambata), sau sa cumpar de la sectorul de legume fructe in aer liber (unde preturile sunt cam duble fata de cele din piata - dreptul lor sa ceara, dar nu este si obligatia mea sa le dau!!).

Cred ca cea mai buna solutie este ca piata si bazarul sa fie deschise pana la ora 20,00.

Cu stima

C. Buia

PS: va recomand sa treceti incognito prin aceasta piata intre orele 18 - 19 si sa ascultati ce vorbesc intre ei taranii care pleaca din piata, vanzatorii si propietarii "buticurilor" din bazar sau cei ce gasesc inchis - ca sa va convingeti ca ce spun nu este o prostie.

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!