Femeile si barbatii sunt, deopotriva, de acord ca, atunci cand vine vorba despre o intalnire, masina ocupa un loc important in impresia pe care ti-o faci despre persoana respectiva. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de Ford Fusion „Life in Drive". Esantionul celor intervievati a cuprins 400 de femei fara obligatii si burlaci.

Barbatii au declarat, in proportie de 95% ca masina conteaza la prima intalnire, in timp ce femeile au fost de acord cu acest lucru, in proportie de 98%.

Sondajul realizat de Ford arata ca nu masina conteaza neaparat, ci modul in care aceasta este intretinuta. 58% dintre persoanele intervievate au decalarat ca starea masinii reprezinta un aspect important la prima intalnire. Masinile murdare, defecte si mai ales un conducator auto dezastruos pot respinge din prima partenerul(a).

Studiul celor de la Ford coincide cu perioada in care s-a lansat noul Ford Fusion in Statele Unite. Persoanele fara responsabilitati vor avea ocazia sa se cunoasca cu prilejul test-drive-ului, ce va dura sapte minute, in noul Ford Fusion. Acest automobil apartine clasei mijlocii, are stil si va fi scoasa pe piata sub logo-ul „Life in Drive".

Ford Fusion a fost conceput pentru a va oferi sansa de a explora noi posibilitati atunci cand aveti o intalnire.

„Masina poate spune multe despre proprietarul sau. De multe ori ti se ofera posibilitat

ea sa faci o impresie buna la prima intalnire, iar masina te ajuta mult in aceasta privinta. Ca si imbracamintea pe care o porti, masina spune multe despre tine si stilul tau", declara Ellen Fein, experta in intalniri si autoarea best-seller-ului „The Rules".

Peste 90% dintre cei intervievati au declarat ca nu s-ar obosi sa imprumute masina de la un prieten pentru a impresiona la prima intalnire. Cei care s-ar deranja sa faca acest lucru (10%) au fost in proportie de 12% barbati, procentul femeilor fiind de numai 9%.

Amanunte si fotografii in StiriAuto.ro