Proaspat eliberat din inchisoare, Sisu lanseaza un protest la adresa sistemului judiciar din Romania. Sisu si Puya au lansat la inceputul saptamanii single-ul „Pune-i la pamant", un protest la adresa sistemului judiciar din Romania.

Piesa a iesit pe piata la mai putin de doua luni de la eliberarea lui Sisu, despre care Puya, colegul sau de trupa, spune ca s-a readaptat foarte repede la viata normala. Pastrand stilul consacrat „La Familia", cei doi rapperi vorbesc despre o realitate dura: erorile din sistemul judiciar romanesc.

„Sistemul pare functional, dar nu este. Ceea ce i s-a intamplat lui Sisu este picatura care a umplut paharul si ne-a determinat sa facem aceasta piesa", spune Puya. „Se cauta tapi ispasitori, in timp ce adevaratii infractori, oameni cu foarte multi bani, scapa nepedepsiti si-ti rad in nas", adauga el.

Pentru anul viitor, rapperii au in plan un album nou, pe care preconizeaza ca-l vor finaliza la jumatatea lunii ianuarie, si un turneu national alaturi de mai multe trupe de hip-hop.

Citeste articolul complet in Evenimentul Zilei