Carmen Electra a facut striptease, Arnold Schwarzenegger a tinut regim, sotii Beckham au dat trei petreceri, iar Catherine Zeta Jones s-a lasat de fumat.

Chiar daca sunt vedete, si inca unele de talie internationala, majoritatea personalitatilor de peste Ocean au petrecut Craciunul in familie, dar in stiluri dintre cele mai variate.

David Beckham a primit de Craciun, din partea sotiei sale, un Rolls-Royce Phantom in valoare de circa 600.000 de dolari. Masina a fost livrata la resedinta din Hertfordshire a fotbalistului echipei Real Madrid inca de acum doua saptamani, dar a stat ascunsa sub prelata pana cand David a revenit in Anglia.

Victoria Beckham nu isi dorea decat o bicicleta de la Mos Craciun, pentru ca, oricum, in vara David ii cumparase un automobil BMW 645i.

Sotul sau i-a facut insa o surpriza minunata daruindu-i o fantana din care „izvoraste" ciocolata.

In casa sotilor Beckham vor avea loc trei petreceri, dar tatal fotbalistului nu a fost invitat la niciuna dintre acestea. David este suparat pentru ca Ted Beckham a scris o carte despre el fara sa-i ceara permisiunea. De la publicarea cartii „David Beckham: fiul meu", internationalul englez nu s-a mai impacat cu tatal sau.

Dupa primele doua petreceri, care au avut loc in prima si a doua zi de Craciun, cu rude si prieteni apropiati, aceasta seara va fi dedicata copiilor, cu jongleri, clovni si magicieni.

Craciun in pijamale: Familia Osbourne a sarbatorit Craciunul in modul ei personal, purtand toti pijamale asortate. Ozzy, sotia lui, Sharon, si copiii, Aimee (22 de ani), Kelly (21 de ani) si Jack (20 de ani), si-au cumparat chiar si papuci si lenjerie intima asortate cu desenele pijamalelor. „Am decorat tot, chiar si cainii.

Ozzy si cu mine am gatit o gramada de feluri de mancare si ne-am bucurat impreuna pentru ca este singura sarbatoare in care putem petrece cu totii, impreuna", a povestit Sharon.

Pentru Arnold Schwarzenegger, Craciunul nu a fost atat de satisfacator. Din cauza alertei cardiace de acum trei saptamani, Arnold (58 de ani) a trebuit sa manance dietetic si sa se abtina de la alcool. Guvernatorul a avut niste probleme digestive care i-au accelerat ritmul cardiac si a stat internat timp de cateva ore.

In 1997, Arnold a fost supus unei operatii pentru corectarea unei anomalii valvulare cardiace ereditare.

Cititi articolul integral in Evenimentul zilei