Viorel Moldovan a obtinut acordul lui Poli Timisoara pentru a fi transferat din retur la Rapid.

Anuntul a fost facut de George Copos care a afirmat ca "s-a obtinut acordul conducerii lui Poli Timisoara pentru acest transfer. Moldovan va fi oficial jucatorul lui Rapid din ianuarie 2006".

Lupta pentru Viorel Moldovan a fost feroce. Totul a explodat dupa ce Moldo-gol a fost zarit in Bucuresti, discutand la masa, intr-o cafenea, cu mai-marii de sub Grant, Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe.

Moldovan a negat ca vrea sa vina la Rapid, iar oficialii visinii au sustinut aceste afirmatii, spunand ca totul a fost o discutie amicala. Jucatorul a subliniat ca isi doreste sa vina in capitala pentru a fi alaturi de familie si nimic mai mult.

A urmat o cearta in direct la televizor, cu Ion Craciunescu, in care Moldovan a reiterat ruptura definitiva de Poli Timisoara. A spus clar ca renunta mai bine la fotbal decat sa revina la Poli, clubul la care mai avea contract in retur.

Ion Craciunescu a parut sa fie direct raspunzator de nemultumirea lui Moldovan, desi motivele nu au fost scoase la iveala.

Totul a ramas la latitudinea lui Marian Iacob, care a hotarat in cele din urma sa ii dea drumul lui Moldovan la Rapid, dupa o discutie cu George Copos. Ramane de vazut daca afirmatia lui Copos va fi sustinuta de fapte si daca Moldovan va juca la Rapid.

Steaua vaneaza sud-americani

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit ca i-a dat credit lui Olaroiu sa aduca in Ghencea doi fotbalisti sud-americani:

'Olaroiu are o lista cu 10 jucatori sud-americani. Ne vom consulta si in functie de pretul fiecaruia vom decide cine vine la Steaua. Cert e ca vom intari echipa cu cel putin doi fotbalisti de valoare', a spus Becali.