Postata de: DUMITRU IONEL

La data: 28 Decembrie 2005

Tip: Reclamatie

Cod: 1350

Autobuze poluante si inutile . U R G E N T

In Galati inca mai circula autobuze de tip vechi marca 'Autobuzul' .

Aceste autobuze sunt groaznic de poluante atat prin emisia de gaze de esapament cat si prin zgomotul infiorator pe care il produc mai ales la plecarea din statii .Am vazut de nenumarate ori aceste masini umpland strada si plamanii oamenilor de fum si gaze totul intr-o galagie de apocalipsa .Pe langa toate astea ,aceste colectii de fiare vechi sunt si foarte grele si voluminoase , greu de manevrat

,contribuind mai mult decat toate celelalte vehicule la deterioarea strazilor, la aglomerarea si pierderea fluentei traficului ca sa nu mai vorbim de imaginea sinistra din punct de vedere estetic. Datorita finisajului tip Ceausescu acestea sunt vara cuptoate si iarna patinoare neoferind practic nici o protectie sau caldura pentru calatori.

Ei bine .. iata ceva ce probabil nu ati sesizat !!

ACESTE MASINI INFERNALE CIRCULA APROAPE GOALE !!!!

In abundenta de oferte de transport local aceste mijloace de transport sunt INUTILE . Nu aveti decat sa va postati la ferestra biroului Dvs si sa le urmariti cateva minute pe cele ce trec pe Domneasca. Veti vedea autobuze cu cativa calatori sau chiar complet goale ( nici un calator ) .

Si .. iata ceva ce probabil stiti mai bine decat noi toti .. !

ACESTE BOMBE ECOLOGICE SI MASINI DE PIERDUT BANI (caci nu au cum sa fie rentabile odata ce nu transporta practic pe nimeni ) SUNT SUBVENTIONATE DE PRIMARIE , DE N O I !!!!

Cum e posibil sa platim pentru un serviciu care nu ne produce decat pagube, poluare si boli de plamani ??!!

Nu vreau sa cred ca cineva mai si primeste comisioane pentru a tine in viata acest sistem infernal .

Scoateti imediat din circulatie aceste mizerii !!!

I Dumitru

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!