Ioan Becali a declarat joi ca va ramane la Dinamo inca 24 de ani de acum inainte, timp in care Andone nu va mai calca pe la club. Niste declaratii care pica rau la stomac fanilor lui Dinamo, in Ajun de Anul Nou, dar pe care noi le luam ca pe o gluma, ce-i drept proasta. "Falcosul" a tinut sa il contrazica din Cipru, spunand ca se va intoarce actionar.

"24 de ani cat voi sta eu la Dinamo, Andone nu va fi antrenor si nimic altceva. De ce? Pentru ceea ce a spus dupa ce a plecat. Eu am inteles ca este vorba de o despartire amiabila, dar el continua cu declaratii urate, care in primul rand nu ii fac lui bine", a spus Ioan Becali.

Astfel, Giovani se pregateste sa ramana presedinte pana in anul 2029, chiar daca se spune ca va fi dat afara in cazul in care Dinamo rateaza titlul in acest sezon.

"Ratarea titlului cu Dinamo inseamna ca mai stau 24 de ani aici. Vreau sa ma prinda 80 de ani la Dinamo, asa cum l-a prins pe Santiago Bernabeu la Real Madrid", a spus Giovani, semn ca discutii in sensul plecarii sale din vara exista la Dinamo. "In primul rand vrem Champions League".

Onlinesport a informat marti despre existenta unui acord scris intre Ioan Becali si Nicolae Badea, in care este specificat negru pe alb: titlul sau Becali pleaca.

Din Cipru, Andone spune ca Giovani Becali trebuie sa invete intai sa fie presedinte: "Becali nu stie ce este Dinamo, un club la care eu am avut rezultate si ca jucatori si ca antrenor. Va asigur ca eu voi reveni la Dinamo mai devreme de 24 de ani, il asigur pe Giovani. Fie si ca actionar! Giovani trebuie sa invete sa fie presedinte, in primul rand!"