Constructorul francez de automobile, Renault, a pus la vinzare pe site-ul de licitatii eBay zece autoturisme Logan. Conform oficialilor companiei, aceasta mutare este una menita sa atraga atentia asupra companiei si a produsului. Pina acum s-au vindut patru masini.

Cele zece automobile au fost puse pe site-ul de licitatii online, insa nu au fost scoase la licitatie. Asta deoarece ele se vind la un pret fix. Acest pret variaza intre 8.150 si 9.800 de euro, in functie de motorizare si versiunea de echipare.

Un purtator de cuvint al Renault din Franta a declarat pentru „Wall Street Journal Europe" ca a fost o operatiune „punctuala", si nu a putut spune daca ea va mai fi repetata. Totul a fost coordonat de societatea care a vindut o treime din cele 550.000 de autovehicule Renault inmatriculate anul trecut in Franta.

Dacia confirma

Vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, a declarat ca in primul rind trebuie retinut faptul ca actiunea s-a adresat celor care nu au dealer Renault in apropiere, dar isi doresc un Logan. Odata comandata pe Internet, masina va fi ridicata de la cel mai apropiat punct de vinzare de locuinta cumparatorului.

„Scoaterea la vinzare a celor zece Loganuri a suscitat un interes major", a adaugat Stroe, „pina acum inregistrindu-se 40.000 de accesari ale ofertei". Conform Dacia, dintre cele zece modele scoase la vinzare, s-au vindut patru. „A fost un produs comercial nou, o licitatie bazata pe un pret fix. Ne ajuta la imagine."

Cititi articolul integral in Cotidianul