Revelionul e cea mai importanta noapte a anului, pentru ca, se spune, dupa cum petreci, asa iti va merge in urmatoarele 12 luni. Fie ca au muncit, fie ca s-au distrat, vedetele din Romania au incercat sa se desparta de 2005 cat mai placut.

In ciuda faptului ca multi din colegii sai din lumea modei au ales locatii mai exotice pentru petrecerea noptii dintre ani, Catalin Botezatu a preferat sa ramana in Romania. El a sarbatorit Revelionul la Poiana Brasov, fiind invitat la trei petreceri din localuri cu staif ale statiunii.

Oana si Elena Ionita au petrecut Revelionul impreuna cu mai multi prieteni intr-un restaurant din Bucuresti. "Am cantat, am dansat si ne-am distrat cu prietenii nostri. Am cantat impreuna cu Elena melodiile ce vor intra pe albumul nostru de debut, ne-am distrat cu prietenii nostri si cu rudele", ne-a spus fosta vedeta a rubricii Meteo din Libertatea

Fizz a preferat sa petreaca Revelionul intr-un club din Poiana Brasov impreuna cu multi prieteni si manechine. El a dansat si s-a distrat pana spre dimineata.

Articol integral in Libertatea