Potrivit presei peninsulare, gruparea finantata de miliardarul Massimo Moratti este dispusa sa plateasca pentru transferul definitiv al lui Radoi nu mai putin de sase milioane de euro. Gigi Becali se tine tare si spune ca "fara 10 milioane de euro nu ma despart de Mirel".

NEGOCIEM

Persoane din anturajul finantatorului stelist sustin, insa, ca Gigi Becali este dispus sa-l cedeze pe finul sau la Inter chiar si pentru sase milioane de euro. Pana in acest moment nici un reprezentant al clubului din Bulevardul Ghencea nu a fost contactat de nimeni de la Inter.

"Sa vedem negru pe alb cat ofera si ne asezam la masa negocierilor", spune Becali, confirmand astfel ca pretul de 10 milioane pentru Radoi nu este batut in cuie.

INTERES

Interesul lui Inter pentru fundasul stelist dateaza de ceva vreme. Dupa amicalul (perfectat de antrenorul de atunci, Walter Zenga) Inter - Steaua, disputat in februarie 2005 si incheiat cu victoria italienilor, scor 2-1, directorul sportiv al clubului milanez, Giuseppe Bergomi, spunea: "Vom incerca sa-l transferam pe Radoi la Inter in sezonul viitor.

Singura problema este ca el nu este un fotbalist comunitar, dar acest lucru nu ne va impiedica sa-l aducem pe "San Siro"".

PATRICE EVRA, CONCURENTA STELISTULUI

Desi au inaintat o oferta consistenta Stelei pentru Radoi, tinta celor de la Inter este fundasul lui AS Monaco, Patrice Evra , fotbalist care mai este dorit si de Manchester United.

Articol integral in Ziarul