Primul scandal din 2006 e cu tenta erotica. Steaua si Poli s-au aprins din cauza lui Oprita si se acuza una pe alta, prin vocile patronilor. Povestea de iubire dintre Poli Timisoara si Steaua a luat sfarsit. De la balet se trece la pumni sub centura. Iata declaratiile soc facute joi de Marian Iancu si Gigi Becali.

Oprita a pornit scandalul dintre Steaua si Poli Timisoara. Gigi Becali a anuntat ca-l lasa la Poli, insa Oprita a ramas in Ghencea. Patronul Stelei a luat apoi in calcul un schimb Oprita-Gigel Coman, dar a si cerut bani. Asta a starnit furia sefilor Timisoarei si finalul cochetariei de transferuri.

"Il respect pe Gigi Becali, dar are vise erotice daca vrea bani si pe Gigel Coman in schimbul lui Oprita. Probabil ca dupa starea de bine de sarbatori, Becali are vise erotice. Faptul ca cere 10 milioane de euro pe Radoi demonstreaza ca am dreptate. Am terminat orice discutie cu Steaua. De acum o sa vorbesc doar cu cei care au cuvant. Poli a inchis magazinul transferurilor pentru Steaua", spune Iancu.

Replica lui Gigi Becali a venit imediat: "Si eu il respect pe Iancu, dar cred ca el are vise erotice cand vorbeste de performanta la Timisoara. Daca vroia un jucator ca Oprita trebuia sa se miste repede, nu stai o luna pe ganduri. Spune ca baga zeci de milioane si a vrut sa-l ia pe Oprita in trei rate. Cu tot respectul, dar daca ma supara le cumpar toata echipa cu banii jos.

Eu sunt om de onoare si-l anunt pe Iancu ca mai are de invatat in fotbal. De acum sa colaboreze cu Dinamo".