Fostul candidat la sefia FRF spune ca nu a vazut nici un fel de strategie la fostii sai colegi de generatie care au acceptat colaborarea cu Mircea Sandu.

Revenit din vacanta petrecuta in Austria, alaturi de alti colegi din „generatia de aur", Gica Popescu si-a reluat criticile si ironiile la adresa fostilor internationali care au trecut in tabara Nasului.

Intrebat ce parere are despre modul in care si-au inceput activitatea la Federatia Romana de Fotbal fostii sai coechipieri de la echipa nationala - Ionut Lupescu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici si Daniel Prodan -, Popescu a raspuns: „Eu cred ca nu au inceput deocamdata. S-a vorbit despre o strategie, dar nu am vazut nimic pina acum. Sint inca in vacanta, insa am spus ca ii voi urmari indeaproape".

Fostul impresar Gheorghe Popescu a mai declarat ca in Romania sint prea putini antrenori valorosi, lucru demonstrat de rezultatele bune obtinute de tehnicienii straini care vin sa lucreze in Divizia A. „Eu cred ca una dintre marile probleme ale fotbalului romanesc este lipsa antrenorilor valorosi. Nu avem atit de multi citi ar trebui.

Atita timp cit vin antrenori din strainatate, care nu sint de prima mina, si obtin rezultate extraordinare (...), inseamna ca avem o problema serioasa", a comentat Popescu.

Articol integral in Cotidianul