Adrian Mutu si-a facut cadou de ziua lui doua goluri marcate in meciul castigat de Juventus, 2-1, in deplasare, la Palermo. Nascut pe 8 ianuarie, „Briliantul", care a fost integralist, si-a incununat excelenta evolutie din partida cu formatia siciliana plin cele doua reusite semnate in minutele 15 si 34.

Internationalul roman a fost laudat de toata lumea, site-ul oficial al „Batranei Doamne" titrand sub titlul "Marele Mutu!", ca atacantul "a reusit o dubla splendida cu care a daruit echipei Juventus trei puncte pretioase pe terenul celor de la Palermo".

De asemenea, Mutu a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren de catre televiziunea care a transmis meciul Palermo - Juventus. Mai mult, el a fost jucatorul cel mai bine notat de cotidienele „Il Giornale" si „Quotidiano Nazionale", cu 7,5.

Presigiosul cotidian „Gazzetta dello Sport" a scris, sub titlul "Mutu inchide gura celor de la Palermo", ca decizia lui Capello de a-l titulariza pe Mutu in locul lui Nedved s-a dovedit a fi una foarte buna, parere impartasita si de publicatia „Il Giornale".

"Daca in ultimele opt partide Capello s-a bazat pe instinctul de marcator al lui Trezeguet, de aceasta data cartea castigatoare s-a numit Adrian Mutu, care in rol de vice-Nedved si-a daruit prima «dubla» in tricoul alb-negru, cu ocazia zilei sale de nastere", a scris „Il Giornale", in timp ce „La Republica" a titrat "Mutu dezlantuit,

dubla la Palermo". Cuvinte frumoase la adresa lui Mutu are si Antonio Giraudo, administratorul delegat al clubului Juventus, care a afirmat ca randamentul dat de atacantul roman Adrian Mutu, autor a doua goluri in meciul cu Palermo, scor 2-1, nu constituie o surpriza pentru oficialii gruparii italiene.

Articol integral in Gandul