Teo Trandafir va canta impreuna cu Monica Anghel, anunta revista X-Magazin. Dupa ce a urcat pe scena alaturi de buna ei prietena Narcisa Suciu, vedeta Pro Tv isi adauga in palmares inca o colaborare muzicala, de aceasta data cu o fosta rivala in televiziune.

Teo este indragostita de muzica si nu pierde nici o ocazie pentru a o arata. Are o voce destul de buna, asa ca nu i-a fost teama sa ii tina isonul solistului de la Zdob si Zdub, Roman Iagupov, apoi sa inregistreze un album intitulat "Etnic" cu Narcisa Suciu.

A urmat "Cutiuta Muzicala 4", un CD dedicat copiilor, pentru care Teo si-a unit vocea cu a altor mamici celebre, Mihaela Radulescu, Oana Cuzino si Daniela Nane.

BATAIE PE AUDIENTA

Cu doi ani in urma, Monica Anghel a fost aruncata in lupta pentru audienta de mai marii de la Antena 1, impotriva celei supranumite "Oprah a Romaniei". Emisiunea de divertisment "Madam" gazduita de Monica, era difuzata la ora la care incepea si "Teo" pe Pro Tv.

A fost evident ca bosii postului din Baneasa s-au inselat in clipa in care au mizat, in principal, pe asemanarea fizica dintre cele doua doamne. Pentru scurt timp, Monica si-a primit invitatii intr-un studio, inchipuit ca un salon de coafura, iar Teo si-a vazut de ale ei in cafeneaua de la Buftea.

VEDETE CU GREUTATE

Acum Monica o vrea pe Teo de aceeasi parte a baricadei.

Un cuplu muzical format din Teo si Monica ar atrage nu doar prin ineditul colaborarii muzicale, ci si prin alaturarea a doua vedete talentate, pline de viata, cu simtul umorului, pentru care kilogramele in plus s-au transformat in avantaj.

Teo isi face telespectatorii sa rada in emisiunea pe care o modereaza la Pro Tv, Monica Anghel este o parte importanta din grupul de umor, Divertis, la Antena 1. Exemple de fete simpatice si cu greutate care au castigat publicul ar mai fi. Unul dintre ele, trupa "Weather Girls" formata din doua cantarete de culoare, fiecare cantarind cate 150 de kilograme.

CU OCHII PE OPRAH

Teo si-a luat-o drept model in cariera pe celebra realizatoare si producatoare americana de televiziune Oprah Winfrey . "The Oprah Winfrey Show" este o emisiune de divertisment care a facut istorie in SUA si a transformat-o pe Oprah in una dintre cele mai bogate si importante femei din lume. Teo urmareste cu atentie ceea ce se intampla in ograda colegei de peste Ocean.

Vedeta noastra a slabit considerabil si, mai nou, isi canta singura melodia din deschiderea emisiunii: doua miscari pe care le-a facut si Oprah. Numai ca aceasta din urma i-a adus un minus de audienta americancei.