Pe Andreea Antonescu, noul an a gasit-o indragostita lulea. De aproape 3 luni de zile, cantareata traieste o noua poveste de dragoste. Dupa ce s-a despartit de Iustin Paraschiv, baiatul cu care Andreea a avut o relatie timp de 6 ani si din pricina caruia a fugit din casa parintilor sai, cantareata si-a refacut viata amoroasa.

Blonda e acum cu Traian Spak, un tanar de 24 de ani, de familie buna, originar din Slatina, pentru care Andreea a renuntat la cantarile de Revelion si a petrecut cu acesta "intrarea" in 2006 .

Andreea Antonescu este fericita si are incredere mare in noua ei poveste de dragoste, pe care o considera o relatie cat se poate de serioasa. "Ma simt foarte bine cu Traian, e un nou inceput si o relatie in care am incredere. Sper sa se finalizeze intr-un mod fericit si sa ne intelegem bine amandoi", declara ea in primele zile de indragosteala.

Traian Spak, noul iubit al Andreei, are 24 de ani si se ocupa cu afaceri in Slatina, alaturi de familia lui. Traian si Andreea sunt de-o seama si nu au asteptat mult pana sa se mute impreuna, pentru a se cunoaste mai bine.

Cei doi au petrecut Revelionul la Predeal, intr-un cadru mai intim, acesta fiind primul sfarsit de an in care blonda a refuzat toate ofertele de spectacole, pentru a petrece Noul An alaturi de iubitul sau. "Nu am acceptat sa cant de Revelion.

Dupa 9 ani m-am gandit sa iau o pauza si sa petrec Anul Nou cu Traian, pentru ca relatia noastra este la inceput si merita mai multa atentie", a spus Andreea.

De Sfantul Andrei, ziua onomastica a cantaretei, Traian i-a organizat acesteia o petrecere surpriza la munte, la Predeal. Ca o dovada de iubire, Spak i-a chemat toti prietenii acolo, inclusiv pe mama ei, distrandu-se cu totii pe cinste in clubul hotelului unde au fost cazati.

Pe langa petrecerea surpriza organizata de Traian, Andreea a mai primit de la iubitul sau si alte daruri - mai precis, un ceas Gucci, un telefon mobil si o geanta. "Traian e un om extraordinar! Mi-a organizat o petrecere surpriza de Sfantul Andrei si m-a dus la Predeal, unde mi-a chemat toti prietenii.

Eu am fost foarte suparata in drum spre munte pentru ca mi-am sunat prietenii sa vad daca vin si ei la acolo, fara sa stiu ca Traian i-a invitat, dar toti au invocat fel si fel de scuze ca sa-mi spuna ca nu ajung. Atunci am fost dezamagita, pentru ca de obicei eu sunt punctuala la aniversarile amicilor mei. Dar cand am ajuns la munte, prietenii mei erau deja acolo si... a inceput distractia!"

Articol integral in Libertatea