Circulatia rutiera a fost blocata marti si pe Defileul Jiului, in urma desprinderii unor bolovani dintr-un versant in zona "Carligul intors", in timp ce pe Valea Oltului se incearca reluarea traficului usor incepand de maine.

Traficul intre Targu-Jiu si Petrosani, a fost reluat partial, marti seara, in jurul orei 18.00. In noaptea de marti spre miercuri se va circula cu intreruperi, drumarii intervenind pentru a elibera complet carosabilul de bolovanii alunecati, care au atras cu ei si alunecari de pamant si caderea unor trunchiuri de copaci.

Circulatia spre Ardeal a fost redirectionata prin Drobeta Turnu Severin.

Devierea traficului greu dinspre Valea Oltului spre Defileul Jiului, pentru tirurile care au ca destinatie Ardealul, a dus la formarea unor cozi mari in zona blocajului in Defileu, transmite Antena3.

Politia Rutiera si Administratia Nationala a Drumurilor incearca sa stabileasca modalitatea de interventie pentru deblocarea drumului. In aceeasi zona, s-au produs alte patru astfel de alunecari in ultimul an.

Pe Valea Oltului au avut loc marti inca doua detonari, si se desfasoara activitati de curatare aversantilor. Miercuri, traficul usor va fi reluat, a promis seful statului, Traian Basescu, in cea de-a sasea vizita efectuata marti la Caineni.