Italia este o zona benefica pentru frumusetile din Romania, multe cantarete, actrite si modele reusind sa isi gaseasca acolo succesul si fericirea, indiferent daca este vorba de planul persoanal sau cel profesional.

Alexandra Dinu s-a logodit luna trecuta cu Carlo Cancellieri, un barbat cu care are o relatie de cinci luni. „Carlo are 29 de ani si lucreaza in domeniul bancar", ne-a declarat Alexandra. Carlo si Alexandra locuiesc la Roma, iar Mario, fiul frumoasei romance cu Adrian Mutu, sta impreuna cu parintii actritei la Milano. Profesional, Alexandra are la activ pana acum cinci filme in Italia.

In prezent filmeaza pentru „Carabinieri", un serial de televiziune foarte popular in Italia.

Ramona Badescu locuieste de peste 14 ani intr-o suburbie a Romei. A facut cariera in televiziune si film. Ramona s-a casatorit cu baronul Alessandro di Fornaro, dar casnicia lor a scartait din cauza geloziei sotului si cei doi au divortat in 2004.

Intre timp, Ramona l-a cunoscut pe Riccardo Piccionetti (35 de ani), un om de afaceri italian pe care l-a iubit, spune ea, enorm, dar nici cu acesta nu a stat prea mult.

Kitty Cepraga a plecat din Romania in urma cu un an si jumatate pentru a-si incerca norocul in Italia. Fosta VJ-ita a MTV-ului renunta atunci definitiv la televiziune in favoarea actoriei, arta pe care a aprofundat-o in peninsula.

„Acum sunt in Toscana, unde filmez pentru serialul TV „Carabinieri", iar in mai incep filmarile pentru pelicula „Jazz d’amore", in care detin rolul principal", ne-a declarat Kristina.

In ceea ce priveste relatiile amoroase care i s-au atribuit, printre care cea cu compozitorul Cristiano Malgioglio (63 de ani) si Robert de Niro, Kristina spune ca „este jenant cum se pot interpreta anumite lucruri".

Iuliana Ierugan s-a indragostit de Italia inca din 1984. A reusit sa se afirme in showbizul italian, incepand cu modelling, si trecand apoi la televiziune si film. Bruneta de 29 de ani a obtinut rolul principal in filmul horror „Vampirii Noptii", produs de studiourile Minerva Pictures, una dintre casele importante de productie din Italia, gratie siluetei de top-model (1,82 m inaltime, 90-64-90).

„Am mai jucat in filmul „Natale sul Nilo" si am mai avut o gramada de colaborari in domeniul televiziunii", spune Iuliana Ierugan.

Laura Stone a plecat din Romania in 1989 si acum locuieste la Milano. In 1993 s-a maritat cu un chirurg italian, dar, pentru ca acesta ii cerea sa renunte la cariera, a divortat. „Imediat dupa aceea am inceput cursurile Scolii de actorie „Franco Zeffirelli" din Roma.

A urmat primul film „Anare Anare", in regia lui Nini Garcia, apoi „T’amo e T’amero", intre timp am jucat in piese de teatru", povesteste Laura Stone.

Articol integral in EVZ