HAT Group Co., distribuitorul oficial al telefoanelor mobile Samsung lanseaza in Romania telefonul mobil SGH - E760, primul telefon mobil cu senzori de miscare, care imbina tehnologia ultramoderna si design-ul artei contemporane.

Destinat unui public pasionat de gadgeturi si tehnologie, modelul SGH - E760 vine cu o serie de noutati care il vor face cu siguranta favoritul utilizatorilor.

Design-ul sau compact, fara antena exterioara, se remarca prin ecranul extern rotund, de tip OLED, care ii confera un aer futurist, si prin carcasa ce imbina elegant culorile argintiu si negru.

In premiera pentru Romania, prin intermediul tastei M-Button si al miscarilor mainii, E760 poate accesa mp3 player-ul si camera digitala, care devin astfel mai la indemana ca oricand.

Tot cu ajutorul miscarilor mainii pot fi controlate si functii precum navigarea prin lista de melodii in timpul folosirii mp3 player-ului sau deplasarea personajelor principale din jocurile Java incluse in softul telefonului. M-Button permite de asemenea accesul la o alta functie inovatoare si amuzanta a telefonului - Cutia de Ritmuri.

Urmarind miscarile mainii, E760 emite o serie de sunete ritmate care pot alcatui propria melodie, transformand utilizatorul intr-un adevarat percutionist.

Prin intermediul functiilor Bluetooth, telefonul se poate conecta la orice imprimanta wireless compatibila pentru a imprima fotografiile clare si intense realizate prin obiectivul de 1,3 megapixeli cu zoom digital 5x.

Camera permite si inregistrarea de imagini video in format MPEG4 sau H.263, la o rezolutie maxima de 176 x 144 de pixeli si totodata include o serie de alte functii proiectate sa vina in ajutorul utilizatorilor, precum posibilitatea de reglare a luminozitatii, zece efecte foto speciale diferite sau functia de fotografiere multishot.

Fotografiile si filmele pot fi la fel de bine vizionate pe ecranul interior de tip TFT al telefonului, cu dimensiuni generoase si o rezolutie de 176 x 220 de pixeli, capabil sa redea 262.144 de culori.

E 760 poate afisa fotografii ale apelantului prin intermediul functiei Caller ID si al ecranului extern cu o rezolutie de 96 x 96 de pixeli si 65.536 de culori, ce mai indica de asemenea ora, intensitatea semnalului GSM si nivelul bateriei.

E760 este dotat cu doua boxe stereo la care pot fi ascultate melodiile stocate in memoria generoasa de 96,5 de Mb, intr-unul din cele trei formate compatibile: MP3, AAC si AAC+. Tot la capitolul multimedia se remarca si tonurile de apel polifonice pe 64 de canale, ce pot fi folosite in format SMAF, MIDI, MP3 si WAV.