Redactiile HotNews.ro , Partener TV si societatea WBS Holding va propun un show bursier in perioada 12-26 ianuarie 2006.

Erste Bank a declansat pe 12.01.2006 o campanie de doua saptamani pentru a strange de pe piata bursira banii care-i lipsesc pentru a achita contravaloarea BCR. Oricine poate cumpara actiuni Erste, si daca, la sfarsitul perioadei detine 15 unitati, va primi bonus alte 4 actiuni Erste.

In fiecare zi, la ora 17.00 , in perioada de subscriptie vom cumpara in direct, din studioul PARTENER TV, cate un pachet de 10 actiuni, sperind sa devenim actionari ai grupul Erste Bank-BCR.

Invitati in studio: Adrian Simionescu, director general Finans Securities, Cristian Sima, presedinte WBS Holding

moderator: Ioan Margarit, editor HotNews.ro

Cum vom proceda?

1. Am constituit un capital de 300 euro cu care intram la bursa din Viena, prin intermediul unei societati de brokeraj. In fiecare zi, la ora 17.00 , in perioada 12-26 ianuarie vom cumpara cite un pachet de 10 actiuni, in marja, sperind ca la sfirsitul perioadei de subscriptie sa devenim actionarii bancii.

2. Am ales sa cumparam "in marja" pentru ca achizia directa ne-ar fi costat aproximativ 4200 euro pentru aceleasi 90 de actiuni. Riscul este mai mare dar cresc si sansele de a deveni actionar la finalul periadei de subscribtie.

3. In fiecare zi pe site-urile HotNews.ro , Partener TV vom publica un mic buletin de analiza privind evolutia maririi de capital .

4. Puteti participa la acest show fie postind comentariile si observatiile pe Forumul HotNews.ro, fie intervenind direct in emisiune la telefonul 021-2232016

  • Vreti sa receptionati Partener TV in pachetul de baza? Click aici!