Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 10 Ianuarie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 1614

Ma numesc Anghel Ferencz Florin, din Miercurea-Ciuc, sint administrator al S.C. Doctor Building S.R.L. din aceeasi localitate.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor. Prin colaborari cu mai multe societati de constructii din Ungaria, am avut mai multe contracte in domeniul constructiilor pe care le-am realizat cu succes.

Pentru realizarea acestor contracte am angajat din localitatea Miercurea-Ciuc, mai multe persoane, pe care i-am dus sa lucreze in alte localitati unde se aflau punctele de lucru ale societatilor din Ungaria.

Pe santierele mentionate se lucreaza dupa normele Europene, fiind obligatoriu ca lucratorii sa fie angajati legal, cu avize periodice sanitare, norme de protectie etc...

Societatea noastra s-a conformat acestor cerinte de piata, am investit in echipamente de protectie, scule si alte utilitati.

Fiind o societate de subantreprenoriat si lucrind pentru firme mai mari,functionalitatea firmei noastre depindea foarte mult de antreprenorii din Ungaria. Daca ai facut cu o firma din Ungaria un contract, aceasta are grija ca sa nu-ti dea bani pina la terminarea constructiei pentru a fi in siguranta ca v-a putea finaliza contractul la care s-a angajat.

In asa fel poate ajunge o societate de constructii din Miercurea-Ciuc, sa fie controlata de societati din Ungaria, care isi urmaresc propriile interese. In decursul anilor precedenti am acumulat cunostinte in confectionarea metalelor si dorind sa scapam de batjocora colaboratorilor din Ungaria, am hotarit sa facem un atelier de confectii metalice la noi in localitatea Miercurea-Ciuc.

Neavind posibilitati financiare pentru constructia unui atelier, n-am avut de ales si am inchiriat de la fostii comunisti din Miercurea-Ciuc, (in miinile carora se afla tot ce se misca)o incapere cu destinatia de atelier.

Am investit bani in atelier, scule etc. si am inceput de la zero sa facem produse inexistente pe piata din raza localitatii noastre.

Aceste produse sint noi si de calitate si de nenumarate ori am incercat sa ajungem cu ele in vizorul Primariei, cu scopul de a le promova si de a ne face cunoscuti in primul rind pentru mentinerea locurilor de munca pe care le-am creat fara nici un ajutor din partea nimanui.

Aceste produse le puteti vedea pe situl nostru www.doctor-building.ro Tot pentru promovarea acestor produse FABRICATE IN MIERCUREA-CIUC, DE LOCALNICI DIN MIERCUREA-CIUC, DE CONTRIBUABILI DIN MIERCUREA-CIUC, AM APELAT LA CREDIT BANCAR, si ne-am confectionat cinci panouri publicitare cu scopul de a face reclama produselor noastre.

Am facut contracte cu trei persoane fizice din localitatea Miercurea-Ciuc si am montat panourile publicitare in curtea privata al acestora. (NU PE DOMENIUL PUBLIC). Dupa ce le-am montat, m-am interesat la primarie care este posibilitatea de a intra cu aceste panouri in legalitate, acolo mi-au spus sa fac o cerere si ca voi primi raspunsul in scris dupa intrunirea Consiliului Municipal.

Saptamina trecuta am primit raspunsul in scris din partea primariei 10.000.000 lei amenda pentru constructie fara autorizatie. Bineinteles ca am contestat amenda, iar ieri am fost sunat de la primarie si mi s-a spus ca daca nu dau jos panourile respective maine ma vor amenda cu 50.000.000 lei.

Doresc sa mentionez ca toate dealurile din jurul orasului nostru, sint impinzite cu vile de locuit ale alesilor, doctorilor, politistilor,militarilor fara nici o autorizatie de constructie. In localitatea Miercurea-Ciuc sint mai multe sute de garaje si alte tipuri de constructii, construite fara autorizatie, dar care nu produc nici un loc de munca si arata dezgustator. Restul de nereguli cu fotografii clare le voi trimite zilnic pe acest site.

DOMNULE PRIMAR,

VA RUGAM SA FACETI DIFERENTA INTRE PANOURILE PUBLICITARE MONTATE DE SOCIETATEA NOASTRA, PENTRU A SUSTINE LOCURILE DE MUNCA SI PENTRU A PROMOVA PRODUSE FABRICATE DE O FIRMA DIN MIERCUREA-CIUC SI GARAJELE CARE IMPINZESC TOT ORASUL.

SPERAM, CA INSTITUTIA PE CARE O CONDUCETI SA I-A O DECIZIE FAVORABILA SOCIETATII NOASTRE SI VA RUGAM CA DACA NU NE PUTETI FACE UN BINE, ATUNCI NE NE FACETI NICI RAU.

VA MULTUMIM!

Sesizare primita la DomnulePrimar.ro

Scrisoare catre concetatenii din Miercurea ciuc

Fiind un om care se tine de cuvint am sa-mi dau tot interesul pentru a incerca sa schimb imaginea catastrofala a orasului in care locuiesc. Stiu foarte bine ca fata de dvs. domnule primar eu sint un nimeni si acest lucru este valabil si pentru restul populatiei din Miercurea-Ciuc. Dvs. si echipa care va inconjoara ati bombardat orasul mai rau decit BOMBA de la Hiroshima...

Cum va simtiti dupa dezastrul in care ati lasat orasul cu ocazia sarbatorilor de iarna? Cum explicati starea precara a drumurilor din oras? Cu cine v-ati consultat cind ati decis sa inchideti cea mai traficata strada (Florilor-Kosuth) din municipiul nostru timp de 4 luni? Cum se poate ca dupa 4 luni cit a fost inchis drumul sa descoperim ca ati facut un trotuar de 50 de metri pe care nu-l

foloseste aproape nimeni? Cum este posibil ca in anul 2006, din strada Toplita(drum principal) pina in centrul orasului sa nu-ti poti duce copilul intr-un carucior la plimbare, medic etc.

din cauza lipsei trotuarelor pe ambele parti al strazii? Cum explicati ca orasul nostru a fost cel mai putin impodobit de sarbatorile de iarna? Citi bani ati cheltuit din buget pentru aceste sarbatori? Ce conditii favorabile ati creat pentru a atrage investitori? Cite locuri de munca ati creat? Cind conectati zona Taploca la reteaua de canalizare? Ce ati facut pentru a ne scapa de binecunoscutii

dinozauri locali, care in regimul comunist au distrus prin batjocora foarte multe familii? Cind si ce masuri ati luat impotriva coruptiei? Cind, unde si cu ce ati promovat Intreprinderile Mici si Mijlocii? Cum se poate ca primaria M-ciuc nu apare pe nici un sit national pe care sa promoveze imaginea orasului, turismul, societatile comerciale, locuitorii, produsele fabricate la noi etc? Cum arata

singurul pod din orasul nostru? Cum se poate ca drumul cel mai des circulat de turistii straini srt.

Szek sa fie unul dintre cele mai distruse? Cum explicati ca majoritatea spatiilor comerciale si al intreprinderilor din oras apartin fostilor comunisti? Ce ati facut pentru a promova tinerii sa-si intemeieze o familie? De ce nu micsorati innaltimea spatiilor din cladirea primariei astfel scadind cheltuielile de incalzire? Ce ati promis in campania electorala? Ce ati realizat pina acum din

promisiuni? V-ati interesat vreo-data care sint problemele locuitorilor orasului? Cite strazi ati reparat? Cite sondaje ati facut in legatura cu cheltuielile pe care leati facut? Din pacate lipsurile pe care dvs. nu le observati ne afecteaza viata de zi cu zi, oamenii sint stresati chinuindu-se fiecare sa-si rezolve problemele personale neavind timp sa aiba grija de oras.

Tot orasul alearga pentru asi putea plati taxele, impozitele, amenzile care in cazul intirzierilor de achitare cresc ireal cu 1% pe zi sau 100% in 48 de ore. Dupa parerea mea dvs. ati fost ales primar de catre locuitorii orasului intocmai pentru a rezolva aceste probleme, dar din pacate n-ati observat acest fapt si neatentia dvs.

ne costa foarte mult prin simplu fapt ca ne scurtati viata inainte de vreme. Din pacate nu ati facut nimic pentru a va ura un an nou fericit. Cu ura. CETATEANULX

Anghel Ferencz Florin - Harghita - Miercurea Ciuc