Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a ajuns subiect de bascalie pentru grupurile de tineri ale PNL si PPCD, dupa ce si-a facut publica mostenirea de la „matusa".

La sfarsitul saptamanii, studentii liberali au anuntat ca sunt decisi sa adune „mana de la mana" o mostenire de doi bani pentru Nastase.

Presedintele Cluburilor Studentesti Liberale, Liviu Jicman, a declarat ca face apel la studentii liberali sa adune o mostenire in valoare de doi bani (0,02 RON), care sa fie transferata in contul matusii indicate de Adrian Nastase, sub conditia retragerii acestuia de pe scena politica.

"Consideram ca vremea lui Adrian Nastase in politica a apus demult si ca domnul Nastase ar trebui sa se concentreze doar asupra ocupatiei de baza - aceea de baron. Astfel, politica romaneasca va face un pas inainte spre indepartarea de grupurile de interese oculte", se arata intr-un comunicat al organizatiei, citat de Mediafax.

Tinerii PPCD au ales o formula mult mai directa. Un grup format din sase tineri apartinand Tineretului Crestin Democrat al PPCD a protestat in fata sediului central al PSD, acuzand actele de coruptie in care acest partid ar fi implicat si prezentand un document intitulat "Testamentul matusilor".

Articol integral in Gandul