Sorana Mohamad, veterana trupei A.S.I.A., si-a anuntat recent despartirea definitiva de Claudiu Patrascu, baiatul alaturi de care timp de doi ani a incercat sa aiba o relatie perfecta.

Vinerea trecuta, Sorana de la A.S.I.A., acum bruneta, si-a inaugurat cu mare fast restaurantul "Il Gambero Rosso", unde, pe langa colegele de trupa, a invitat mai multi apropiati, dar si ziaristi.

Pentru ca s-a vehiculat ca fostul sau iubit Claudiu Patrascu i-ar fi cumparat cantaretei o parte din actiunile pe care aceasta le detine acum la restaurantul din centrul Capitalei, atunci cand a fost intrebata unde este Claudiu, pentru ca nu isi facuse aparitia la eveniment, Sorana a raspuns scurt si la obiect: "Ne-am despartit! Desi am reluat relatia cu Claudiu, aceasta nu a mers, asa ca amandoi am decis sa ne despartim definitiv…".

Timp de doi ani, cat au fost impreuna, Sorana si Claudiu Patrascu au avut parte de o iubire cu nabadai. S-au despartit si s-au impacat de tot atatea ori, pana cand au hotarat intr-un final ca nu sunt facuti unul pentru celalalt. In vara anului trecut, Sorana a fost parasita de Claudiu pentru manechinul Roxana Dita.

Cantareata declara atunci ca de fapt ea a fost cea care a pus punct relatiei pentru ca Patrascu era aventurier.

Articol integral in Libertatea