Atacantul a fost criticat de Fabio Capello, in timp ce Cristi Chivu, capitanul nationalei, a fost laudat de toata presa italiana, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori ai derby-ului cu Milan.

Adrian Mutu (foto) si Cristi Chivu au iesit in evidenta in ultima etapa, a 19-a, disputata in campionatul Italiei, insa modul in care au reusit acest lucru a fost diametral opus. Astfel, dupa evolutii bune, incununate cu goluri, Adrian Mutu a reusit sa il enerveze pe antrenorul Fabio Capello in finalul partidei cu Reggina, cistigata de torinezi prin golul lui Del Piero (1-0).

„M-am infuriat pe Mutu pentru ca, din moment ce mai era un minut de joc, mi s-a parut inutil sa execute lung lovitura de colt. Era suficient sa avem mingea. In fotbal nu trebuie sa faci niciodata cadouri", a precizat tehnicianul lui Juventus, dupa ce oaspetii au ratat egalarea din cauza grabei lui Mutu.

Chivu s-a remarcat

Pe de alta parte, Cristi Chivu a fost printre cei mai buni jucatori din derby-ul Roma – Milan, cistigat de gazde cu 1-0.

„Succesul Romei a fost construit din defensiva, acolo unde cuplul de fundasi centrali Chivu - Mexes a avut o prestatie impecabila", a scris Roma One, care l-a notat pe capitanul nationalei cu 6,5, acelasi calificativ primind Chivu si din partea agentiei Datasport: „Elegant si precis. A fost senzational in jumatatea de teren a Romei, chiar daca a facut citeva greseli".

Articol integral in Cotidianul