Deputatul Aurelian Pavelescu a fost exclus ieri din Partidul Initiativa Nationala (PIN), condus de Cozmin Gusa si din care mai face parte deputata Lavinia Sandru. Decizia a fost luata de Adunarea Nationala a Liderilor, pe motiv ca acesta a incalcat statutul negociind, fara mandat din partea formatiunii, alianta cu Partidul Noua Generatie, al lui Gigi Becali, si cu Actiunea Populara.

Explicatii

Contactat telefonic de „Evenimentul zilei", Aurelian Pavelescu a sustinut ca adevaratul motiv al excluderii sale a fost conflictul izbucnit intre el si Cozmin Gusa.

„Motivele conflictului cu Cozmin Gusa sunt doua. Pe de-o parte, i-am cerut sa faca publice sursele de finantare ale partidului si a refuzat intotdeauna. Va pot spune ca aceste surse au legatura cu clientela politica de pe vremea PSD.

In al doilea rand, programele, proiectele legislative ale partidului, temele aduse in atentia opiniei publice, care mi-au apartinut, au fost folosite de Cozmin Gusa si Lavinia Sandru in beneficiul propriilor imagini", a spus Pavelescu.