HBO a castigat 3 premii Globul de Aur, la cea de-a 63 a editie a Festivitatii de Decernare a Globurilor de Aur, din 16 ianuarie. Productiile rasplatite cu Golobul de Aur sunt "Empire Falls" si "Lackawanna Blues."

Productia "Empire Falls" a primit doua premii: la categoriile: Cea Mai Buna Mini-Serie sau Film pentru Televiziune si Cel Mai Bun Actor in Rol Secundar intr-o Mini-Serie sau un Film pentru Televiziune - Paul Newman.

Productia "Lackawanna Blues" a obtinut premiu pentru Cea Mai Buna Actrita in Rol Principal intr-o Mini-Serie sau un Film pentru Televiziune: S. Epatha Merkerson.

In martie, HBO Romania va prezenta una dintre productiile premiate de mai sus. Este vorba despre Lakawana Blues, un film puternic si emotionant.

Celelalte productii HBO nominalizate la Globul de Aur au fost Warm Springs (va avea premiera la HBO Romania pe 20 ianuarie), Rome/Roma (serial original HBO, o productie impresionanta, premiera in martie la HBO Romania), Curb your Enthusiasm, Entourage (va putea fi vizionat in aprilie la HBO Romania) si Girl in the Café.