Site-ul Autogari.RO, cunoscut si ca Mersul Autobuzelor On-line, a publicat topul celor mai cautate 10 destinatii nationale.

In atentia calatorilor cu autocarul se afla detasat, pe primul loc Bucuresti - Constanta, urmat la mare distanta de restul destinatiilor:

1. Bucuresti - Constanta

2. Bucuresti - Brasov

3. Bucuresti - Iasi

4. Bucuresti - Piatra Neamt

5. Bucuresti - Mangalia

6. Bucuresti - Sibiu

7. Bucuresti - Suceava

8. Bucuresti - Pitesti

9. Iasi - Bucuresti

10. Bucuresti - Galati

Surprinzator, Iasi-ul „sparge" suprematia Bucuresti-ului ca punct de plecare. Putem astfel concluziona ca Bucuresti-ul si Iasi-ul au cel mai mare numar de tineri (cu acces la Internet ce calatoresc cu autocarul).

Daca Constanta si Mangalia conduc topul in perioada de vara, Sibiu si Iasi preiau conducerea cand vine iarna. Desigur Bucurestiul ramane intotdeauna locul de plecare cel mai frecvent.

Acest top se bazeaza pe cautarile celor peste 100.000 de utilizatori unici ai site-ului www.autogari.ro din perioada Iunie 2005 - Ianuarie 2006.

Autogari.RO este cel mai complet portal specializat in informarea on-line privind transportul de persoane in trafic interurban si international.

Usor de folosit, el se adreseaza tuturor celor care doresc sa afle cursele cu autocarul sau microbuzul intre doua localitati. Autogari.RO furnizeaza informatii privind orarul curselor, pretul biletelor si informatii de contact ale companiilor care opereaza aceste curse.

Sursa: www.autogari.ro