Timp de doi ani, Raluca Tanase, blonda din trupa Bambi si Nicolae Mitea, fotbalistul lui Ajax Amsterdam, au trait o frumoasa poveste de iubire, cu vacante exotice si cadouri din cele mai scumpe. Dupa ce in vara anului trecut cei doi s-au despartit, fiecare pretextand o serie de motive, in apropierea toamnei, Raluca si Nicky, asa cum il alinta cantareata pe fotbalist, formau iar un cuplu.

Dar reinnodarea relatiei pare sa nu fi tinut prea mult, caci dupa Craciun "bambina" si fotbalistul s-au despartit din nou.

Raluca, una din "jumatatile" trupei Bambi, este acum din nou singura, intre ea si Nicolae Mitea survenind o noua ruptura. "Este adevarat ca m-am despartit de Nicky, anul trecut, dupa Craciun. Nu, motivul nu a fost infidelitatea, dar nu vreau sa mai comentez despartirea asta. Pur si simplu, relatia noastra s-a racit", ne-a declarat cantareata.

Intrebata daca spera sa se mai impace si de data asta cu jucatorul lui Ajax Amsterdam si daca despartirea dintre ei este definitiva, Raluca se pare ca mai nutreste sentimente ascunse pentru fotbalist si ca nu prea stie ce vrea: "Nu stiu daca e definitiv... Nu stiu daca mai exista, din nou, cale de intoarcere... Dar acum sunt singura!", a mai adaugat blonda. Nicolae Mitea si Raluca de la Bambi trec acum printr-o a doua despartire.

Articol integral in Libertatea