GECAD ePayment, integrator de solutii pentru comert electronic, anunta fuzionarea cu GECAD Cvantage, companie-sora din cadrul Grupului GECAD specializata in furnizarea de servicii de tip call center

Noua companie va purta numele de GECAD ePayment.

In urma acestui proces, solutiile de plati online si eCommerce oferite de GECAD ePayment vor capata un plus de valoare, compania fiind acum capabila sa ofere suport clienti 24 de ore din 24 atat pentru comerciantii cu magazine online cat si pentru utilizatorii care fac achizitii pe Internet.

Proiectele Cvantage vor continua sa primeasca intregul sprijin al companiei, termenele contractuale ramanand neschimbate.

Pozitia de Chief Executive Officer (CEO) va fi preluata de Carmen Sebe, pana de curand CEO la echipa Cvantage. Cristian Badea, CEO al GECAD ePayment in momentul fuziunii, devine Chief Information Officer (CIO) in cadrul noii companii.

Compania GECAD ePayment opereaza si pe piata internationala, oferind sub brandul Avangate solutii de tip eCommerce pentru producatorii de software.

"Estimam ca GECAD ePayment a depasit o cota de 70% din piata locala a solutiilor de plati online. Avem o solutie tehnica de exceptie; prioritatea noastra acum este sa oferim clientilor servicii complete, cu valoare adaugata, si sa consolidam aceasta cifra.

Extinderea pe piata internationala este de asemenea unul din obiectivele strategice ale firmei.

Serviciul de suport clienti 24 de ore din 24 este esential pentru domeniul caruia ne adresam iar faptul ca fuzionarea se face cu o companie ce are o experienta valoroasa in proiecte multinationale de anvergura va contribui cu siguranta la succesul ePayment in noua formula" a declarat Carmen Sebe.