Ieri, intr-o conferinta de presa, giulestenii si-au prezentat ultimele achizitii: Daniel Pancu si Viorel Moldovan. Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca, prin venirea celor doi, Rapidul a devenit o formatie mult mai puternica.

Intrebat pe ce post va juca Pancu, tehnicianul giulestean a raspuns: "M-am gandit si cred ca Pancu va fi rezerva de portar. Din pacate, el nu are drept de joc cu Hertha". Cel mai fericit de revenirea in Giulesti era insa Pancu, care nu a exclus varianta de a-si prelungi contractul cu Rapid pentru inca trei ani.

"Pana la debutul meu la Rapid mai sunt sapte saptamani si am timp sa ma refac din toate punctele de vedere, mai ales ca am avut o jumatate de an nu tocmai buna. Nu pot sa spun ca fac un pas inapoi venind la Rapid, pentru ca Rapid continua in Cupa UEFA, iar Besiktas a fost eliminata.

Sper sa raman si din vara la Rapid, care va avea prima optiune la cumparare", a mentionat Pancu, care i-a gasit o noua porecla patronului Copos: "Cobra". "M-a surprins. In zece minute a rezolvat totul", a glumit "Pancone".

Viorel Moldovan a fost mult mai serios si a declarat ca vine la o echipa deja formata si nu trebuie sa o ia de la capat, cum a facut la Servette Geneva si Poli Timisoara. "Nu mi-e teama de suporteri, sper sa ma primeasca bine, sa le dau goluri si sa-i bucur.

Chiar am vorbit atunci cu cei cu care am avut schimbul de replici", a afirmat Moldovan, care va purta numarul 99. "Mi-ar fi placut sa am numarul 9, dar nu am dorit sa i-l cer lui Badoi, era numarul lui. Dar sper sa ma simt de doua ori mai bine pentru ca acum am 99.

Nu l-am luat ca sa fie exotic, ci ca sa ma simt bine", a mentionat Moldovan.

Rapid se va transforma in societate pe actiuni

AFC Rapid Bucuresti se va trasforma in societate pe actiuni pana la sfarsitul lunii ianuarie, a anuntat Jean Valvis, unul dintre actionarii gruparii giulestene. "Sper sa ne mandrim cu acest lucru, sa avem un capital social cu finante transparente, cu viramentele catre stat la zi si cu jucatori multumiti.

Sper sa nu mai fugim de nimeni atunci cand va veni cineva in control", a declarat Valvis.

Articol integral in Adevarul