Cunoscutul om de afaceri Irinel Columbeanu, in varsta de 47 de ani, a cerut-o de nevasta pe actuala sa iubita, Monica Gabor, eleva in clasa a XII-a, fosta miss Bacau si proaspata posesoare a unui BMW. Cei doi s-au afisat impreuna pentru prima data in vara anului trecut, la Festivalul Callatis.

De atunci, afaceristul a „ingropat-o" in cadouri pe proaspata sa iubita: a plimbat-o in strainatate, prin locuri exotice, a luat-o cu el la nunta lui Mutu, i-a daruit o pereche de silicoane care l-au lasat fara grai si pe Steven Seagal, pe scena festivalului de moda Bucharest Fashion Week.

Aici, eleva-manechin a fost selectionata in prezentarea fiecarei case de moda. Pentru noii sani ai prietenei sale, Irinel Columbeanu a platit 4.000 de euro. In plus, bacauanca este si protagonista calendarului care va insoti o editie a revistei „Autoshow".

Sub privirile atente ale afaceristului, Monica s-a pozat alaturi de masini de lux – Rolls Royce, Jaguar –, purtand creatii Cavalli si Ingrid Vlasov. Irinel Columbeanu a intrat in atentia opiniei publice atat datorita averii imense (circa 60 de milioane de dolari), cat si datorita relatiilor sale cu fete foarte tinere, in special modele.

El a fost cel care le-a ajutat in cariera pe Romanita Iovan si pe Ana Lesko. Acesteia din urma i-a facut cadou de despartire o vila impunatoare. (A.B.)