Invitat in emisiunea "100%" (Realitatea TV), primarul general al Capitalei, Adriean Videanu a spus ca municipalitatea a imprumutat 500 de milioane de euro de pe pietele financiare. 100 de milioane de euro au fost depuse la banca, iar 400 de milioane de euro au fost schimbate in lei si depuse la banca cu o dobanda de 7,5%.

Alte 270 de milioane de euro au fost atrase de pe pietele financiare de predecesorul sau la primaria Capitalei, Traian Basescu.

Constructia Biroului unic care va limita birocratia si va scapa cetatenii Bucurestiului de multe batai de cap va incepe in primavara. Nu s-a precizat insa si perioada in care Biroul va deveni operativ.

Videanu vrea o extindere puternica a Bucurestiului catre sudul sau, avand in plan construirea unui aeroport in acea zona. Aeroportul va deveni in timp singurul aeroport international al Bucurestilor, Otopeni urmand sa devina, in opinia primarului general, doar un aeroport de oras ca urmare a extinderii capitalei catre nord.

Adriean Videanu considera ca Nastase si George Copos nu ar trebui sa-si dea demisia din functiile publice ocupate decat in situatia in care instanta se va pronunta asupra vinovatiei lor.