Primul film dupa tipar indian, facut de romani, ii va avea in roluri principale pe Romica Tociu si pe Cornel Palade. Lungmetrajul va fi produs in studiourile de la Buftea, de Media ProPictures. Dupa ce a dat startul telenovelistic in Romania cu "Numai iubirea", Media ProPictures surprinde cu primul film romanesc realizat dupa retetele de la Bollywood.

Printre protagonistii lungmetrajului care au semnat deja contractele sunt Romica Tociu si partenerul sau de scena, Cornel Palade. Pe langa cei doi comici se vehiculeaza si numele celor mai cunoscuti manelisti: Adrian Minune, Carmen Serban, Nicolae Guta si Sorinel Pustiu.

IUBIRE IMPOSIBILA

Subiectul e clasic pentru genul de film turnat la Bollywood (capitala filmelor indiene). Un baiat bogat si o fata saraca ajung sa se indragosteasca. Iubirea lor va intampina, desigur, tot felul de probleme . Vor exista si multe scene muzicale, in care "indienii" autohtoni au ocazia sa-si demonstreze maiestria.

Deocamdata, oficialii Media ProPictures nu spun decat ca au intr-adevar un proiect in lucru, dar se afla la faza de tratative. In plus, recunosc ca negociaza cu Tociu si Palade.

COMEDIE MUZICALA

"Am semnat contractul, dar inca nu stiu exact ce drum va urma povestea. Va fi un film comercial, de comedie, cu multa muzica si fara politica", ne-a spus Romica Tociu. "Vandana", "Vagabondul"sau "Lantul amintirilor" sunt doar cateva dintre filmele indiene care au facut furori in Romania.

In goana dupa audienta, Antena 1 a reluat cateva dintre aceste filme, iar reactia telespectatorilor a fost cea asteptata.

Citeste articolul complet in Ziarul